Krachtige volle maan 10 augustus 2014!

Lieve lezers van dit blog,

A.s. zondag 10 augustus is het volle maan. Er kwam vanavond het e.e.a. in mij op wat ik jullie graag aanreik. Mijn vriendin en collega Cathelijne van Angel Light Heart schrijft de volle maan meditatie aan haar heb ik dit voorgelegd. Vandaar dat ik deze keer een meditatie tijdens de volle maan aan jullie toestuur. Je kunt je voor de volle maan meditatie aanmelden op haar blog.

Het is deze maand opnieuw een super maan. De tweede in de reeks van drie manen achter elkaar. De laatste zal zijn op 9 september van dit jaar.

Tijdens de nieuwe maan kwam de energie van Aartsengel Haniel bij Cathelijne en mij naar voren en bleef een tijd bij ons. Met haar prachtige turkooizen kleur en zachte energie voelde het geborgen, zacht en liefdevol aan. In het heldere maanlicht van deze volle maan zou ik Aartsengel Haniel opnieuw willen vragen om haar energie met ons te delen. Zodat we met elkaar een nieuw stap kunnen zetten in het toelaten van het Goddelijke vrouwelijke, zachtheid en kwetsbaarheid. En daarmee juist onze kracht versterken. Want als je kwetsbaar durft te zijn, je innerlijk kind meeneemt in wie je bent, en in het handelen van de volwassene die je bent…dan kun je vanuit werkelijke kracht aanwezig zijn! De onderstaande woorden en meditatie werden mij aangereikt toen ik deze vraag aan Aartsengel Haniel vroeg. Bij deze meditatie kun je je aansluiten rond 20:00, maar je kunt ook op je eigen moment en eigen thema mediteren. Onderstaande meditatie is een suggestie!

dolfijn dolfinarium

Meditatie

Geliefden,

Neem je hand in je hand en voel hoe zij elkaar aanraken en dragen. Voel je beide handelen elkaar liefde geven en liefhebben. Zo kan links en rechts, mannelijk en vrouwelijk aanwezig zijn in jezelf. Voel hoe je zelf de verantwoordelijkheid kunt nemen Voor het liefhebben van jezelf, Voor het leren leven van je eigen leven, Voor het gehoor geven aan de oproep van het volgen van je eigen levenspad. Laat het licht en de liefde toe en koester waar je nu bent in je leven en de weg die je bent gegaan. Jullie zijn al zo ver gekomen. Het licht in jullie en de lichtheid neemt in ieder van jullie toe. Dus verenig je vanavond opnieuw in licht en liefde. En laat mijn energie door je heen stromen. Via alle organen door het lichtnetwerk van je lichaam. Niet alleen het etherische netwerk maar ook het lymfe-, zenuw- en doorbloedingsnetwerk. Laat je lichaam het licht optimaal in zich opnemen. Tijdens deze volle maan is de energie krachtig, helend en vernieuwend. De bedrading in je lichaam mag vernieuwen en het innerlijk kind in jezelf opnieuw geboren worden door de energieen van het vrouwelijk en mannelijke in jezelf zich te laten versmelten. Weet dat je bij de conceptie versmolten bent, met je ouders, met de Bron. Je kunt dit deel in jezelf opnieuw activeren en hercreeren. Want nu is de tijd voor vernieuwing van de energieen, voor het werkelijk leven vanuit licht en liefde. Dus neem de volledige stap. Baat in het volle maan licht. Laat deze tot je komen en voel een diepe verbondenheid met het leven. In jezelf zijn twee geliefden aanwezig, die elkaar niet zullen bestrijden in hun kracht, maar ondersteunen. En laat vanuit deze prachtige verbinding je innerlijk kind in het volle maan licht geboren worden, naakt, heel en in onvoorwaardelijke liefde verwelkomd wordend op het pad van leven wat zich vanaf nu zal ontvouwen. Het ga jullie goed geliefden, mijn liefdevolle zegen gaat naar jullie uit. Verbind je met alles en een ieder die je kan helpen om deze geboorte bij te staan. De geboorte van het licht en de liefde in jezelf vanuit de nieuwe energie, vanuit het kristallijne licht, vanuit de levenskracht van de Bron.

Neem deze liefdevolle woorden in je op en ga dan rustig zitten of liggen. Je kunt je omringen met kristallen, kaarsen, bloemen. Misschien kun je de maan al zien. Verbind je met de maan door te visualiseren dat je hart zich opent en het maanlicht in zich opneemt. Stel je voor dat vanuit dit prachtige maanlicht in je hart, een witte roos zich ontvouwd. Verbind je vervolgens met de energie van de aarde, met de aardekristal. Ook deze energie neem je mee door je lichaam, je hart in. Daarna gaat de energie opnieuw omhoog langs de maan naar de Bron. En ook daarmee verbind je je. Als je dat prettig vindt, kun je je een energiestroom voorstellen die als het ware oneindigheidstekens vormt, waarbij er een kruispunt is bij jouw hart en de volle maan. De onderboog bevindt zich in de aarde en de bovenste boog in de Bron. Op deze manier ben je verbonden met alles wat is en kan de kracht van deze maan optimaal integreren en aarden in je aardse en etherisch lichamen.Nieuwetijdskind.com-drievoudige-getallen-engelen

Neem de tijd om de beweging van het volle maan licht in je op te nemen en de prachtige witte roos in je hart te laten transformeren in een gouden roos. Laat deze energie zich toevoegen aan de energiestroom.

Daarna wordt de roos kristallijn en ook nu laat je de energiestroom gaan. Je hebt geen haast, transformatie en hercreatie mag in je eigen tempo plaatsvinden. En als laatste veranderd de kristallijnen roos in een transparante roos. Voel hoe de kracht van de transparantie het werk doet in je lichaam en om je heen. Voel de zuivere energie en laat deze stromen tussen hemel en aarde, naar de volle maan en in jezelf.

Voel hoe het is in je lichaam. Ben je klaar voor de volgende stap? Als je je handen los hebt gelaten, kun je ze (weer) vastpakken. Je gaat een intentie uitspreken die je herverbindt in jezelf en met jezelf. Voel de linker hand in de rechter hand. Ook nu kun je je een oneindigheidsteken voorstellen. Dit keer van links naar rechts, waarbij het centrale punt zich opnieuw in je hart bevindt. Links en rechts gaan een verbinding met elkaar aan. Ze staan als het ware voor het altaar en krijgen de zegening om werkelijk vanuit eenheid met elkaar te leven. De brug, zoals deze zich in de hersenen bevindt (corpus callosum) tussen de beide hersenhelften wordt opnieuw geactiveerd. Alle organen waarvan we er twee hebben in het lichaam (en ook als je er nog maar een hebt of een niet werkend orgaan, stel je ze allebei voor), doen mee. Laat ze zich herverbinden met elkaar. Door lief en leed, wijs geworden. Tijd om de verbinding aan te gaan vanuit de nieuwe energie, vanuit de wetenschap en kracht dat ze het samen gaan redden. Vanuit de liefde die opnieuw vrijgemaakt is met behulp van de roos in je hart, vraag je om herverbinding van het mannelijke en vrouwelijke deel in jezelf. En laat van de verbinding in je hart de liefde stromen vanuit beiden handen in elkaar. Eenheid in je lichaam wordt geboren.

En als je zover bent, zie dan je innerlijk kind in de ogen. Zie het prachtige kind dat je was, (verder) opbloeien. Zie het kind spelen in het maanlicht, omringd met de prachtige zacht turkooizen energie van Aartsengel Haniel. De liefdevolle gloed van God/ de Bron, de zachtblauwe kleuren van Moeder Maria. Nodig alle opgestegen meesters, lichtwezens, engelen, vader/moeder God, aardse vrienden en vriendinnen, lichtvrienden, voorouders, dieren en mystieke dieren, en wie jij ook maar uit wilt nodigen uit. Om zo gezamenlijk te beleven dat het kind in jezelf opnieuw geboren is. Voel het licht en de zegeningen. Voel de kracht van de kwetsbaarheid. Voel de zachtheid in de onvoorwaardelijke liefde. En weet dat je gezegend bent en innig geliefd.

earth-and-gridsDeel dan de lichtheid en liefde met een ieder op aarde,  en voel hoe de transparantie zich uitbreidt, helder maakt. Zuivere energie maakt schoon, is als een schone wond. Liefde heelt, dus deel hiervan rijkelijk om zo de mens die los mag komen van de 3D structuren te ondersteunen in zijn of haar proces van reinigen, heel worden en ascenderen.
Vier de komende dagen het licht van deze volle maan en weet dat er nog een prachtige super maan komt! Het ga jullie goed in de komende maand en tot de nieuwe maan.

Veel liefs, Sabine

 

 

De reeks van de roos is een symbolen reeks van Sonia Bos. Voor meer informatie zie svp haar website.

Cathelijne en ik zullen een Essence maken van de energie van Aartsengel Haniel. Deze zal binnenkort te koop zijn bij mij via dit blog en via de webshop van Cathelijne. Tevens us er een nieuw product ontstaan. In dit product zullen Engelen Essences verwerkt worden, maar zo nodig ook heling of ondersteuning vanuit andere vakgebieden die tot mijn werkgebieden behoren. Dit is een Essence die op maat gemaakt wordt, passend bij jou als persoon en datgene waar jij ondersteuning in zou kunnen gebruiken. Heb je interesse, stuur dan gerust een mail! Meer informatie over dit product zal ik binnenkort op dit blog plaatsen.


Een reactie op “Krachtige volle maan 10 augustus 2014!

  1. Prachtig lieverd. We hadden alletwee gepubliceerd deze keer, maar in deze tijden is er gewoon veel heling nodig voor de aarde, dus hoe meer mooie meditaties, hoe beter!! Dank je wel.
    Tijdens de Angelic Reiki gemediteerd en de heling voor de aarde meegenomen. Erg mooi.
    En het elixer staat al klaar voor de maan.
    Dikke engelenknuffel!

Plaats een reactie