Nieuwe maan en gedeeltelijke zonsverduistering 13-09-2015

Lieve lezer,

Misschien heb je het artikel van Manuela van der Knaap gelezen? Er wordt duidelijk uitgelegd hoe deze september maand een maand is vol bijzondere energetisch momenten, (gedeeltelijke) maans- en zonsverduisteringen. Werk aan de winkel? Of misschien heerlijk achterover leunen en je openstellen voor wat deze maand ons te brengen heeft? In ieder geval is er 13 september zowel een gedeeltelijke zonsverduistering die met name op het zuidelijk halfrond zichtbaar is, als ook een nieuwe maan. Het omzetten van controle en polariteit tot acceptatie en overgave kan je helpen om meer synchroniciteit in je leven te ervaren; leven vanuit Goddelijke ordening. Echter er kan ook chaos ontstaan. Bestaande structuren worden opnieuw onder de loep gebracht om te kijken of zij reflecteren met je ware aard. Zie voor meer informatie svp de bijzondere eclipsen van september 2015.

Nieuwe maan of zonnemeditatie

Zowel zonne- als maanenergieen zullen ons gaan beïnvloeden. De zonsverduistering is op Europese bodem niet zichtbaar. De verduistering is maximaal om 08:41 Europese tijd. Kies je eigen tijd om te mediteren. Dat kan om 20:00 maar ook eerder. Je kunt de intentie toevoegen om de meditatie te delen met een ieder die mediteert, zodat de kracht ervan kan toenemen. Je kunt je laten leiden door onderstaande meditatie, of datgene wat naar je toekomt. Wanneer we een gezamenlijke wens tot verbinding, vrede en groei uiten, nemen we elkaar mee. hart in regenboog

Je kunt de engelen en lichtwezens, voorouders, Vader/ Moeder God, de Bron of van wie jij de aanwezigheid prettig vindt, aanroepen om bij je te zijn. Neem je tijd om te gronden, om je verbonden te voelen met de aarde, en met de Bron. Centreer de energieën van de aarde en van de Bron in je hart. En laat deze vandaaruit stromen naar jezelf en alles en iedereen om je heen.

Kijk eens welke kleur jij uitstraalt, en volg de stroom. Zie hoe de stroom een riviertje wordt, vloeiend over de aarde. Vloeiend overgaand in de kleuren van de anderen die mediteren, die zich aansluiten bij jouw moment van meditatie. En zie dan hoe een prachtige zachte en verwarmende energetische stroom zich niet laat stoppen. Misschien springen dolfijnen en walvissen blij omhoog. Misschien zie je hoe andere waterdieren zich aan de stroom toevoegen.

Als je de stroom volgt, merk je dat je op een bepaald moment voor een prachtige regenboog staat. En misschien ben je niet alleen. Ben je samen met anderen, onbekenden, bekenden? Je weet dat als je de regenboogbrug opgaat, je een kans aanneemt om verder te gaan op je pad van licht en liefde. Je grijpt een kans aan tot een diepe verbinding met jezelf, en daardoor met anderen. Je krijgt een kans om opnieuw een stap te zetten om wat je niet bent, te doorleven en los te laten, zodat je vol vertrouwen de toekomst tegemoet te kunt treden, ook al weet je niet precies hoe deze zal gaan lopen.

Neem je tijd om te beslissen of je hier blijft staan, of op weg gaat. Wat geef je op? Wat komt ervoor terug? Kun je de onzekerheid die dit met zich meebrengt aan en toelaten?

Zet dan je stap vooruit. Op weg naar de regenboogbrug. Dit kan gemakkelijker gaan dan je dacht of moeizaam vooruit ploeterend. Weet dat je weg ernaar toe er een is van jou op dit moment. Er is geen oordeel, alleen een weg die voor je ligt. Je neemt een stap en nog een stap en vele stappen op naar het diamanten licht wat je aan het einde van de regenboogbrug tegemoet straalt.

Laat je ondersteunen door een ieder die jij bij deze meditatie hebt aangeroepen. Laat je ondersteunen door anderen die hetzelfde pad volgen en bij je zijn. Help elkaar als dat mag en kan. Soms heb je een eigen stuk uit te werken, voordat je met elkaar weer verder kunt. En weet dat iedere stap die je zet er een dichterbij jezelf is en daarmee een stap voorwaarts voor de mensheid.

regenbbruecke00En zo loop je verder, misschien krijg je vleugels, misschien kun je van het laatste deel naar beneden glijden. Neem je tijd om via deze prachtig gekleurde weg, jouw weg te vinden. De weg naar jezelf vanuit kracht, vanuit acceptatie, vanuit liefde.
En als je aan het einde bent, kun je stappen in het licht van de diamant die op je wacht. De stralende Bron die er altijd geweest is in jezelf. En nu je deze weg gegaan bent, ook buiten jezelf!

Veel kracht, licht en wijsheid in de dagen van deze maand die nog voor je liggen.
Liefdevolle groet, Sabine

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s