Nieuwe maan meditatie 13-10-2015: Rust en Helderheid vanuit het Diamanten Licht

Lieve lezers,

De nieuwe maan energie heb je misschien al gevoeld. De nieuwe maan dient zich aan rond 02:6 in de nacht van maandag 12 op dindsdag 13 oktober. Na alle bijzondere zonne- en maanstanden van september is het nu tijd om bij te komen, uit te rusten. Hoewel dat met alles wat opgewaaid en opgelaaid kan zijn, in het geheel niet zo hoeft te voelen.

De herfst heeft zijn intrede gedaan, de zon schijnt hier in de kop van Noord-Holland heerlijk en de kou is voelbaar aanwezig.

We mogen inkeren, en helder zien, hart-stralend
naar binnen keren en rust creëren,
alles wat opgewaaid is, laten dwarrelen, en dan zien wat werkelijk gezien mag worden.

Voel je je kwetsbaar, naakt nu vele beschermlagen zijn weggevaagd?
Voel je je krachtig en liefdevol nu je beseft dat je nooit iets anders geweest bent dan liefde?
Durf je vrede te hebben met wie en wat je aantreft?

Een gewond kind, een levendig kind, verdriet, rouw en misschien enorme woede over wat niet geweest is?
Kun je werkelijk vrede sluiten met jezelf, met je innerlijk kind, met de wijsheid die je uit vele levens hebt verkregen?
Durf je opnieuw te geloven in alles wat je voor onmogelijk hebt gehouden?

Soms helpt het om met gezamenlijke kracht aanwezig te zijn om te kunnen zien, hoe prachtig ieder mens is. Dus ook jij!
Mocht je het prettig vinden dan kun je je om 20:00 aansluiten bij een ieder die mediteert.

Meditatie

Creeer voor zover mogelijk een omgeving waarin je iets van rust kunt ervaren. En kijk dan of je je stevig kunt verankeren met de kern van de aarde. Voel hoe je gedragen wordt door de stoel of de ondergrond waarop je ligt of zit. Voel hoe je je kunt overgeven aan de zwaartekracht. Voel hoe je tegendruk ervaart van de ondergrond en laat los… spanning, irritatie, drukte en lawaai. Kijk of je je kunt richten op de stilte of rust om je heen.

En zie dan als je daar klaar voor bent een prachtig heldere diamant voor je verschijnen. Deze verschijnt vanuit je geestesoog. Zie hoe de prachtige kleuren van het lichtspectrum worden weerspiegeld. En je ziet misschien de ene kleur helderder dan de andere of misschien zie je alleen een prachtige helder licht. Het maakt niet uit. Kijk of je dit prachtige licht van deze diamant kunt toelaten in je hart.

Stel je hart open voor zover je dat kunt toelaten op dit moment. Mocht je het moeilijk hebben om na de hevige energieën van de maand september opnieuw je hart te openen, laat dan toe wat voor jou op dit moment haalbaar is. Niets moet, het licht doet het werk, als je die intentie hebt. Het licht zal zuiveren, zal helen, zal je brengen waar jij om vraagt. Dus geen valse bescheidenheid. Maar wel eerlijkheid naar jezelf, durf je eerlijk te zien? Wat is er opgelaaid, wat is er tot rust gekomen? Durf je met een afstand te kijken naar jezelf? Waar is je kracht weggelekt en mag hersteld worden? Waarin ben je niet eerlijk geweest naar jezelf en daarmee naar een ander? Of niet naar een andere en daarmee naar jezelf. Zie het helder in het prachtige licht van deze diamant. De engelen van de nieuwe maan staan je bij. Zij steunen en ondersteunen. Zij geven vertrouwen, warmte en lef. Zij zijn er om je te begeleiden tijdens dit moment.Gekleurde_diamant

Iedere keer bouw je verder aan jezelf, groei je toe naar meer zijn van je kern. Ook nu een stap van verheldering en van rust, van rust door te durven aanschouwen in liefde, er is immers geen oordeel. Voor alles is een juiste tijd. Wees lief en zacht voor jezelf en op z’n tijd een stevig gesprek kan zeker geen kwaad als je jezelf maar niet onderuit haalt. Dat is echt niet nodig.

Dus laat het licht toe van de prachtige diamant die voor je staat en zie hoe jij weerspiegeld wordt. Jouw hart, jouw ziel herkennen het diamanten licht, misschien voel je zelfs iets van een hunkering. Blijf stevig geaard. Wees je tussentijds bewust van de verbinding met de aarde en laat datgene wat te veel voor je is, aan energieën of wat je ervaart, in de aardekern transformeren.

En daarna…. is het feest, groter of bescheidener, net wat bij je past op dit moment. Vier het leven wat je zo veel lessen heeft geboden om te zijn wie je nu bent. Wees liefdevol naar jezelf. Zie als je dat prettig vindt, hoe je met de anderen die mediteren samenkomt. En zie hoe jullie prachtige harte-licht zich verspreid over de aarde naar zo vele zielen die zich inzetten voor vrede, voor een liefdevolle wereld. Naar velen die de ernstigste situaties trotseren en ondanks dat proberen zich te blijven richten op overleven en leven, een ieder dichtbij en ver weg.

Het diamantenlicht blijft zich verspreiden, je hart doet het werk, laat het ook je ego liefdevol blijven verzorgen.

Een hartegroet voor een ieder van jullie, Sabine

Advertenties

Een reactie op “Nieuwe maan meditatie 13-10-2015: Rust en Helderheid vanuit het Diamanten Licht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s