Nieuwe maan in schorpioen 11-11-2015

Beste lezers,

Op de 11e van de 11e is het om 18:47 nieuwe maan in het dierenriemteken Schorpioen. Ik kreeg van Cathelijne een mooi bericht doorgestuurd, geschreven door Edith Hagenaar. Mogelijk helpt deze tekst je de energie van deze nieuwe maan tot je te nemen.

Edith schrijft in haar nieuwsbrief:
Soms hebben andere planeten, vanwege hun positie ten opzichte van de Nieuwe Maan, een negatieve invloed op de ontwikkelingen die uitspelen. Deze woensdag echter is het hele universum gericht op een positieve, liefdevolle, verheffende transformatie – alle planeten werken mee om dit een bijzondere periode (het effect duurt enkele dagen) te maken. In het bijzonder Jupiter, de heerser van geluk, uitbreiding en groei, en Pluto, de heerser van… transformatie – een uitzonderlijke combinatie die de Nieuwe Maan extra intens en krachtig maakt, op een positieve, behulpzame manier. Venus zal er bovendien voor zorgen dat alles liefdevol en harmonieus gebeurd – je hoeft niet bang te zijn voor heftige, pijnlijke en emotionele toestanden. Ook Mercurius is je behulpzaam, en zorgt ervoor dat je werkelijk zuiver kun kijken, tot nieuwe inzichten komt, tot andere conclusies komt en helder bent in je denken. Wanneer je met iemand werkt (een healer of coach bijvoorbeeld) zal dankzij Mercurius de communicatie open, duidelijk, snel en effectief zijn. Deze woensdag ben je meer dan ooit in staat niet alleen te transformeren, maar als een Fenix uit je as te herrijzen – in een nieuw verruimd, verrijkt leven. Grijp die kans!IMG_3165

Met deze prachtige woorden nodig ik je graag uit om op 11-11-2015 om 20:00 samen te mediteren. Als dit tijdstip je niet uitkomt kun je natuurlijk op elk ander moment mediteren of je openstellen voor de energieen van deze nieuwe maan. De tekst voor deze meditatie k
wam al schrijvende tot stand. Kijk vooral wat jou aanspreekt of waar je iets mee kunt. Omdat het een krachtige meditatie is, wil ik je extra wijzen op het belang van gronden/ aarden, zowel voorafgaand en tijdens de meditatie als ook in de dagen daarop volgend. Tevens wil ik je het belang van voldoende drinken aanreiken, om de vrijgekomen afvalstoffen te kunnen afvoeren. Je kunt bescherming vragen aan Aartsengel Michael en Moeder Maria. En natuurlijk aan een ieder, waardoor jij je beschermd voelt.


Meditatie
Ga zitten of liggen op een plek waar jij het je zo aangenaam en comfortabel mogelijk kan maken. En neem dan de tijd om je te verbinden met de aarde. Voel hoe je een diepe verbinding maakt met de aardekristal. Laat de energie vanuit je hart naar je bekken en voeten stromen, en vanuit je voeten tot diep in de aarde. Vervolgens stroomt de energie vanuit de aarde terug omhoog naar je hart.

Dan stroomt de energie via je hart naar je kruin. Zie hoe de energiestroom zich via je kruin verbindt met de Kosmos/ de Bron, Vader-Moeder God. Vervolgens komt de energie wer terug naar je hart. En zie dan hoe de energie zich in een oneindigheidsteken, met het middelpunt in je hart beweegt van boven naar bened
en en weer terug. Voel je gecentreerd, beschermd en geaard. Je kunt lichtwezens, engelen en Vader-Moeder God om bescherming en ondersteuning vragen.

Stel je dan voor dat je contact maakt met plekken in jouw lichaam waar zich opeen gehoopte pijn, nare ervaringen, emoties etc bevinden. Kun je voelen waar jouw lichaam dergelijke plekken heeft?
Als het ware kun je je deze plekken voorstellen als spinnenwebben waarin het eea is blijven hangen. Misschien is de prooi goed ingepakt in de draden van het web.
Kijk eens wat er zoal gevangen is in dit web. Kun je er contact mee maken, kun je het aanschouwen, zien, onderzoeken, voelen en erkennen?

Misschien zie spinnewebof ervaar je niets of weinig. Weet dan dat de intentie voldoende is. De intentie tot het zien en erkennen van het verborgene, een blinde vlek, verborgen pijn, emoties en spanningen.

En stel je dan voor dat de onstuimige wind die in deze dagen woedt, je helpt. Deze wind ondersteunt je in het opschonen van je systeem. Zie als het ware hoe via je kruin de wind als een trechter door je hele lichaam trekt. Het schudt je systeem op, de webben worden geactiveerd, je wordt wakker en alert. Voel hoe de wind je levenskracht vergroot en neem waar wat er gebeurt op de plekken waar zich lichamelijke en/ of psychische pijn, emoties en gebeurtenissen hebben vastgezet. Laat deze wind uit zichzelf deze plekken vinden, zonder dat jij er moeite voor hoeft te doen.

spiraal
Stel je dan voor hoe een violette vlam of stoom van energie zich eveneens als een trechter door je lichaam heen werkt. Vanuit je kruin naar je voeten, en daarna diep de aarde in. Je kunt hierbij Aartsengel Zadkiel, St. Germain, Aartsengel Raziel vragen om je te helpen met behulp van de violette vlam en de zonnevlammen. Zie hoe jouw lichaam opgeschoond wordt. De ingepakte pakketjes in het web worden ontrafeld. De webben in je lichaam vlammen op om daarna te verdwijnen. De energie  in jouw lichaam gaat weer stromen, zoals eerder niet mogelijk was.

Je kunt moeder Maria vragen om bij je te zijn. Zij legt een prachtig blauwe mantel om je heen om je te beschermen en veilig te voelen bij je nieuwe staat van zijn. Opgeschoond, fris, ruim en vol speelse energie; herboren.

Voel daarna eens hoe het mespiraal3t je is? Kun je het hebben? Voel je je misschien een beetje dizzy of krijg je wat hoofdpijn? Als je dergelijke dingen opmerkt bij jezelf, sta dan opnieuw stil bij je verbinding met de aarde en laat de aarde energie opnieuw door je heen stromen. Je kunt water/ thee drinken om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. En ook de komende dagen goed letten op je aarding en extra drinken tot je nemen.

Mocht je willen dan kun je deze meditatie herhalen gedurende de komende dagen en/ of uitbreiden met onderstaande stappen.

 • Als je er klaar voor bent, opnieuw stevig gegrond bent, ga dan met de aandacht naar je hart. Merk op hoe jouw hart aanvoelt. Stel je dan voor dat je een hartewens bewust wordt. Je kunt vanuit je hart je wensen opmerken en tot uiting brengen in woorden, zinnen, in jezelf of hardop. Je zou deze wens ook kunnen tekenen. Laat daarna deze wens los en vertrouw erop dat deze wens gehoord is. Leef je leven en zet je stappen en merk dan hoe je hartewens zich vanzelf zal vormen in het nu, in de komende maanden of jaren.
 • Je kunt de wind, de violette vlam en zonnevlammen meenemen naar de aarde en deze vanuit jezelf door laten stromen naar de kern van de aarde. Laat daarna deze wervelende energie doorstromen naar de zeeen. Al het plastic wordt verzameld, de olievlekken komen van over de hele wereld bij elkaar. Chemicaliën worden onschadelijk gemaakt. Zie hoe de prachtige zeeen schoon worden en de dieren weer in een schoon milieu kunnen leven.
  Is de vervuiling van de zee een spiegel van de vervuiling in onszelf? En zie dan hoe het schonen van onszelf weerslag heeft op het leven om ons heen. De wervelende energie stroomt verder naar alle delen van de wereld waar de donkerte overheerst. Naar de plekken waarvan je misschien het idee kunt hebben dat de lichtpuntjes daar niet meer zichtbaar zijn. En zie dan hoe de zonnevlammen en violette vlam hun werking doen. Zij verbinden de donkerte met het licht, zij verbinden haat met liefde, zij verbinden jaloezie met het zien van de eigen waarde, zij verbinden de harten van steen met warmte en vuur. Zij doen de mensen geloven in betere tijden en brengen hoop. Hlichtnetwerkoop op vrede, hoop op liefde, hoop op mens zijn onder de mensen.
 • En zie dan hoe witte duiven alle hartewensen meenemen, hoe deze prachtige goddelijke boodschappers de wensen in het licht brengen. En zo ontstaat er een lichtnet werk om de aarde heen, met alle prachti
  ge wensen die zijn gemaakt, gevraagd. Zie dan hoe de engelen en lichtwezens verbinding maken met de Bron van al wat is.
  Het licht vanuit de Bron bekrachtigt het lichtnetwerk om de aarde heen. Laat je ha
  rt raken door dit prachtige licht. Laat je ziel baden in het aanschijn van dit licht. En weet dat ook jij het stralende licht bent, tijdens deze donkere nieuwe maan en alle dagen die volgen!

Hartegroet, Sabine


Een reactie op “Nieuwe maan in schorpioen 11-11-2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s