Aartsengel Gabriël

Aartsengel Gabriël Essence

Deze prachtige Crystal Angel Essence versterkt de communicatie en helpt je boodschappen van de engelen te ontvangen. Het ondersteunt schrijvers, leraren en therapeuten. Deze Essence helpt bij een kinderwens en bij een levensdoel rondom kinderen.

Samenstelling

De Essence bestaat uit een edelstenenelixer die is afgestemd op de energie van aartsengel Gabriël. Het edelstenenelixer bevat bronwater met de energie van danburiet. Hieraan is alcohol toegevoegd voor conservering. Iedere Crystal Angel Essence wordt versterkt door de krachtige werking van bergkristal.

De edelsteen

Danburiet is een kristal voor lichtwerkers en is verbonden met de goddelijke, kristal witte lichtstraal. Het heeft een hoge trilling en verbindt je met de engelen en de christusenergie.

Dit kristal helpt je op het pad van verlichtingen en naar je meesterschap. Het brengt sereniteit, wijsheid en overgave om je levensdoel aan te gaan en ten uitvoer te brengen.

Het is een zeer geneeskrachtig kristal. Het verwijdert erfelijke belastingen in je systeem. Het helpt je het verleden achter je te laten en ingrijpende veranderingen aan te gaan of ermee om te gaan als zij zich voordoen op je levenspad.

Danburiet wordt geassocieerd met Aartsengel Gabriël. Het helpt spirituele leiding ontvangen, geeft inzicht en inspiratie en helpt bij het starten van nieuwe projecten of zelfs wanneer je erover denkt een gezin te starten.

De energie van aartsengel Gabriël

Aartsengel Gabriël,  ook wel ‘Boodscahpper van God of Allah’ is de engel die ene nieuwe begin brengt. De energie van aartsengel Gabriël is verbonden met de energie van Marie, het vrouwelijke, de moederliefde en Moeder Aarde.

Om je levenspad te kunnen bewandelen en je levensdoelen aan te gaan is het van belang om innerlijke pijn en wonden, die je nog met je meedraagt vanuit je kinderjaren en het tot nu toe geleefde leven, met liefde en mededogen te genezen. Aartsengel Gabriël helpt je daarbij. Tranen die je al lange tijd bij je draagt, kunnen weer gaan stromen. Deze heling helpt je om je prachtige mens-zijn geboren te laten worden, zodat je gaat leven vanuit je stralende kern en je Hoger Zelf. Ook helpt het je om je hart te openen. Dan zal het mogelijk zijn om werkelijk te zien wie jij bent met alle talenten die jij meegebracht hebt in dit leven.

Naast de innerlijke groei en geboorteprocessen ondersteunt aartsengel Gabriël bij een kinderwens, adoptie, en bij een levensdoel waar kinderen bij betrokken zijn. Tevens is aartsengel Gabriël betrokken bij de ontwikkeling en rijping van creatieve processen.

Je kunt een beroep doen op aartsengel Gabriël bij het communiceren, zowel het overbrengen als het ontvangen van informatie. Je kunt denken aan communicatie tussen mensen als ook met engelen en dieren.

Schrijvers, leraren, therapeuten en een ieder die op welke manier dan ook te maken heeft met het overbrengen van het geschreven of gesproken woord, je kunt gebruik maken van de ondersteuning van aartsengel Gabriël bij het uitoefenen van je werkzaamheden!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s