Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron Essence

Deze engel brengt je in contact met het diamanten lichtbewustzijn, heilige geometrie. En helpt omgaan met (hoog) sensitiviteit, ondersteunt de nieuwetijdskinderen.

Samenstelling

De essence bestaat uit een edelstenenelixer die is afgestemd op de energie van Aartsengel Metatron. Het edelstenenelixer bevat bronwater met de energie van diamant. Hieraan is alcohol toegevoegd voor conservering. Iedere Crystal Angel Essence wordt versterkt door de krachtige werking van bergkristal.

De edelsteen

Diamant brengt je in contact met kristallijnen aspecten en weerspiegelt de regenboogkleuren. De diamant staat symbool voor zuiverheid en zijn transparante licht kan meer samenhang in je leven brengen.
Diamant maakt kristal helder en het helpt bij het vinden van duidelijkheid door diepe lagen van jezelf en je zelfbewustzijn te raken en verhelderen. Op deze wijze maakt diamant het mogelijk om in vrijheid te denken en handelen.
Deze edelsteen ondersteunt je om trouw te zijn en blijven aan jezelf. Hij belicht alles wat je niet langer dient en transformatie nodig heeft. Zo kan het licht van je ziel weer gaan stralen.
Daarnaast verbindt diamant je met de Goddelijke en hogere energieën en helpt deze om stagnerende energieën in de aura op te lossen en de chakra’s te reinigen. Spirituele inzichten en helderziendheid worden bevorderd.
Een intense Kracht en het allesomvattende Licht wordt met behulp van een diamant in jezelf verspreid en via jou naar anderen toe.

De energie van Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron, Heer van het Licht, is een engel met een energetische trilling van een zeer hoge frequentie. Aartsengel Metatron helpt je om het allesomvattende Licht in jezelf te activeren, om helder te zien en te durven zijn wie jij werkelijk bent.

Aartsengel Metatron is verbonden met de Heilige geometrie, spirituele wetenschappen, kennis, wijsheid en esoterische waarheden.
De Heilige geometrie komt terug in het menselijk lichaam. Denk bijvoorbeeld maar aan het DNA in de cellen. Dit maakt dat het lichaam heilige geometrische figuren onbewust herkent. Deze figuren kunnen op een onbewust niveau vastzittende energie in beweging laten komen. Zo helpt

Aartsengel Metatron blokkades op te lossen en kan diepe verborgen wijsheid weer naar boven komen.
Aartsengel Metatron ondersteunt kinderen en volwassenen die al afgestemd zijn op hogere energie frequenties (nieuwetijds-, indigo-, kristal- mensen). Ook bij ADHD, ADD en dyslexie brengt hij ondersteuning en verlichting.

Aartsengel Metatron roept je op om kristalhelder te zijn. Vanuit dit prachtige zijn mag je werkelijk gaan staan voor jezelf en naar buiten treden!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s