Aartsengel Rafaël

Aartsengel Rafaël Essence

Deze essence brengt helende energie, stimuleert het zelfhelend vermogen, hartbewustzijn, empathie, ontgifting, ondersteuning voor op reis.

Samenstelling

De essence bestaat uit een edelstenenelixer die is afgestemd op de energie van Aartsengel Rafaël. Het edelstenenelixer bevat bronwater met de energie van smaragd en prehniet. Hieraan is alcohol toegevoegd voor conservering. Iedere Crystal Angel Essence wordt versterkt door de krachtige werking van bergkristal.

De edelstenen

Smaragd en Prehniet worden beiden gezien als edelstenen die verbonden zijn met aartsengel Rafaël.
Prehniet is een steen van onvoorwaardelijke liefde en het staat bekend als het kristal dat de genezer geneest. Meditatie en contact met het Hogere Zelf wordt vergemakkelijkt. Het legt de verbinding met Aartsengel Rafaël. Emotioneel geneest het angsten, ook die met een karmische oorzaak.
Smaragd is een levensbevestigende steen, die het hartchakra opent. Het brengt fysiek, emotioneel en geestelijk evenwicht. Het is een herstellende steen die negatieve emoties kan genezen. Het is een steen die herstel na ziekte bevordert en werkt ontgiftend. De groene uitstraling helpt bij genezing in het algemeen.

Aartsengel Rafaël

Aartsengel Rafaël staat bekend als ge grote genezer en zijn naam betekent: “God geneest”.
Hij wordt gezien als de beschermheilige van artsen, reizigers en koppelaars. Rafaël brengt het helende licht van de schepper naar de Aarde. Hij ziet ons als al heel en compleet zijnde. Je kunt een beroep op deze Aartsengel doen en de spray gebruiken, wanneer je zelf heling nodig hebt of wanneer een geliefde genezing kan gebruiken

Als je de juiste arts, heler of hulpverlener zoekt om je bij te staan, kun je Rafaël vragen je naar de juiste persoon te leiden.
Wanneer je pijn hebt, kun je de Engel vragen je te ondersteunen bij pijnmanagement.
Aartsengel Rafaël is bekend uit het verhaal van Tobias. Omdat hij deze geschiedkundige figuur begeleidde op zijn reis, wordt Rafaël nog steeds gezien als de Engel die kan helpen je reis veilig en comfortabel te laten verlopen. Daarbij kun je zijn hulp vragen om je tijdens je reizen goed en gezond te voelen.
Ook is deze Engel heel troostend en steunend en geeft hij de mens hoop.

Wanneer je zelf heler of hulpverlener bent, kun je Rafaël vragen om je te inspireren en begeleiden tijdens je werk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s