Beschermengel

Beschermengel Essence

Deze prachtige Crystal Angel Essence verbindt je met je beschermengel, je hoger Zelf en je hoogste spirituele niveau.  Je beschermengel begeleidt je en helpt je op jouw zielepad te blijven.

Samenstelling

De essence bestaat uit een edelstenenelixer die is afgestemd op de energie van de beschermengelen. Het edelstenenelixer bevat bronwater met de energie van de amfiboolkwarts en de kaarskwarts. Hieraan is alcohol toegevoegd voor conservering. Iedere Crystal Angel Essence wordt versterkt door de krachtige werking van bergkristal.

De Edelstenen

De amfiboolkwarts roept jouw beschermengelen en andere hogere wezens aan. Ook helpt dit kristal je je te openen voor je Hogere Zelf om de hoogst mogelijke begeleiding te ontvangen. Oude patronen worden door dit kristal doorbroken, waardoor je weer een beroep kunt doen op de oude wijsheid die je bij je draagt. De energie die dit kristal met zich meebrengt, is kalmerend, vriendelijk en zeer vreugdevol. De amfiboolkwarts ondersteunt je in het handelen vanuit liefde. Zo leef je het hoogst mogelijke pad in dit leven.

De kaarskwarts brengt je in contact met je beschermengelen en helpt je om je zielendoel te verwezenlijken. De kaarskwarts maakt het makkelijker voor je om hier op aarde te zijn. Dit kristal zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en het verdrijft neerslachtigheid. Ook ondersteunt de kaarskwarts je bij het naar binnen keren, helder zien, waarheid vinden en inzichten opdoen. Verder geeft het rust en genezing van het hart. Zo wordt het mogelijk om een beter zelfbeeld op te bouwen en in vertrouwen je levenspad te bewandelen.

De energie van de Beschermengelen

Beschermengelen brengen liefde, troost en vreugde. Zij zitten naast je, staan achter je en voor je. Zij beschermen en begeleiden je, waar je ook bent of wat je ook doet.

Beschermengelen zijn als een zeer goede vriend en vriendin. Zij hebben je oneindig lief. Je kunt jezelf zijn in aanwezigheid van je beschermengel, zonder ook maar iets achter te hoeven houden.

Beschermengelen kunnen in situaties ingrijpen. Zij nemen hun lichtzwaard en maken gebruik van Goddelijke kracht om te doen wat nodig is. Wanneer je een ervaring opdoet die je helpt om tot zielengroei te komen, dan zijn de beschermengelen aanwezig om je steun en kracht te bieden. Zij strooien hun licht- en sterrenstof om het aardse leven en de levenslessen te verzachten.

Soms kun je je beschermengel zien in onverwachte verschijningen, bijvoorbeeld als een krachtdier of een prachtig natuurverschijnsel zoals de regenboog. Als je je ervoor openstelt, wordt het je vanzelf duidelijk wanneer je beschermengel je een boodschap stuurt.

Je beschermengelen zijn vaak bij je in de buurt, dus maak contact en betrek hen bij je leven en vraag om hulp. Zij zijn er voor je, onvoorwaardelijk in licht en liefde.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s