Draken Essences

Draken Essences

Om het werken met de kracht van de draken te bevorderen hebben we vier Crystal Angel Essences gewijd aan de draken:

  • Luchtdraak (om je open te stellen voor meer liefdevolle overtuigingen)
  • Aardedraak (om jezelf te aarden en in contact te zijn met je lichaam en de aarde)
  • Vuurdraak (om je passie te leven en je dromen volgen)
  • Waterdraak (om je emoties toe te staan en constructief uiten)

Aardedraak

Deze draak is verbonden met Moeder Aarde en de noordelijke windrichting. De Aardedraak helpt je om stevig te gronden en aarden. Het helpt je om gecentreerd te zijn in jezelf. Immers als je niet gegrond bent kun je niet stevig staan en vanuit je eigen kracht hier op aarde aanwezig zijn. Daarnaast helpt de Aardedraak je in harmonie te komen en zijn met jouw lichaam. Het mannelijke en vrouwelijk aspect van jezelf komen in balans evenals de chakra’s. Ook worden de energiestromen via de meridianen gestimuleerd en ‘gaten’ in je aura zullen herstellen.

Luchtdraak

Deze draak is verbonden met het element lucht en de oostelijke windrichting. De luchtdraak helpt je om belemmerende, negatieve gedachtepatronen te veranderen en om open te staan voor liefdevolle en positieve gedachten. Dit doet deze draak door gevoelens en overtuigingen op te lossen die niet meer bij je passen. Het kunnen overtuigingen zijn, die ontwikkeld zijn door ervaringen in dit leven of uit vorige levens. Daarvoor in de plaats wordt je hart gevuld met mededogen en kun je het geschenk van de doorgemaakte ervaring zien. Zo kunnen nieuwe, positieve en liefdevolle gedachten zich ontwikkelen. Ook geeft de Luchtdraak je wensen en affirmaties extra kracht.

Vuurdraak

Vuur is het element van de Vuurdraak en deze is verbonden met de zuidelijke windrichting. “Volg je passie en leef je dromen!” , zegt de Vuurdraak. Hij ondersteunt je hier graag bij. Hiervoor is het nodig om datgene wat je tegenhoudt te transformeren en angsten aan te gaan. Door buiten je comfortzone te treden kun je je levensdoel neerzetten. De Vuurdraak ondersteunt je hierbij door je bescherming te bieden, vitaliteit te schenken, en daadkracht en assertiviteit te helpen ontwikkelen. De Vuurdraak brengt ook vuur en passie in relaties.

Waterdraak

Deze draak is verbonden met het element water en de westelijke windrichting. Met behulp van de Waterdraak kom je in contact met flexibiliteit, flow en meestromen met het leven. Dit is de draak van de emoties. Wanneer je je gevoelens erkent, accepteert en toelaat, kunnen zij gaan stromen. Als vastgezette emoties in je lichaam weer gaan stromen en je deze emoties uit, kunnen blokkades opgeheven en losgelaten worden. Door je te ondersteunen in dit proces helpt deze draak je je gevoelsleven te zuiveren en je te verbinden je met je hoger bewustzijn. Zo kunnen het zuivere gevoel en de intuïtie (weer) een leidraad vormen in je leven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s