Elfen en natuurwezens

Elfen en Natuurwezens Essence

Deze prachtige Crystal Angel Essence brengt je in contact met de natuur en natuurwezens. Het is een Essence die heling brengt voor de aarde, dieren, elfen en alle natuurwezens.

Samenstelling

De Essence bestaat uit een edelstenenelixer die is afgestemd op de energie van de elfen en natuurwezens. Het edelstenenelixer bevat bronwater met de energie van avaloniet, calciet fairy stone, witte aragoniet en lemurische jade. Hieraan is alcohol toegevoegd voor conservering. Iedere Crystal Angel Essence wordt versterkt door de krachtige werking van bergkristal.

De edelstenen

Avaloniet helpt je om contact te maken met elfen, feeën, deva’s en oude magie. Ook biedt deze steen toegang tot het collectieve onbewuste, en tot paranormale, mystieke en mythische bewustzijnsniveaus. Tussen zielsverwanten, natuur en dieren wordt de telepathie gestimuleerd, waardoor het communiceren en het opvangen van elkaars boodschappen eenvoudiger wordt.

De calciet fairy stone heeft een krachtige verbinding met Moeder Aarde en leert ons zorgen voor de planeet en alle wezens die daar leven. Door de aardende energie van deze steen zul je in je channelingen praktische en aardse informatie ontvangen. Het is een steen die je positief helpt te reageren op elke nieuwe situatie, waaronder het contact met de elfen en natuurwezens!

Witte aragoniet is verbonden met zowel Moeder Aarde als Vader Hemel. Deze steen heelt de aarde en transformeert geopathische belasting en geblokkeerde leylijnen. Witte aragoniet ziet eruit als koraal en brengt een hele zachte en verfijnde lichtkracht met zich mee, evenals geduld en acceptatie. Dit kun je vast en zeker gebruiken als je in contact zou willen komen met de elfen en natuurwezens.

De lemurische jade is een krachtige steen die op een drempel staat tussen twee werelden. De steen helpt je dan ook om intuïtief te begrijpen wat er vanaf de andere kant aan je aangereikt wordt. Lemurische jade heeft zeer beschermende eigenschappen en herstelt het evenwicht tussen de mens en de natuur. Daarnaast heelt het de aarde, elfen, natuurwezens, dieren, planten en alles en een ieder die op welke manier dan ook met mishandeling te maken heeft gehad. Oude emoties en trauma’s stabiliseren met behulp van deze steen, zodat het hart kan zich opnieuw openen en de vreugde weer stromen.

De energie van de Elfen en Natuurwezens

De boodschappen van elfen en natuurwezens komen vaak in rijmpjes tot je. Zij houden van plezier hebben en spelen, ook met taal, terwijl er een diepere betekenis onder hun woorden ligt.

In een boodschap vertelden zij: “Het spelen in Elfenland betekent het hebben van werkelijke vreugde. En om die te kunnen ervaren…
Open je oog, alle die je hebt
Open je ziel, alle die je hebt
Open je hart, alle die je hebt
En vier het leven op aarde in iedere stap die je zet, na deze dag, na dit moment.”
De Elfen vragen je om je fantasie te gebruiken om met hen samen te kunnen zijn. Alleen als je met respect omgaat met alles wat leeft op de aarde, zul  je de wereld van de elfen, natuurwezens, dieren, planten, rotsen en moeder aarde werkelijk kunnen binnengaan.
Heb vooral veel vreugde en plezier! Vergroot je zorgzaamheid en betrokkenheid bij alles wat zich op aarde manifesteert en de mystieke poorten kunnen zich voor je openen.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s