Moeder Maria

Moeder Maria brengt je compassie, spirituele zelfzorg, contact met de Kosmische Moeder en het Goddelijke Vrouwelijke.  Zij geeft steun en troost in moeilijke tijden.

Samenstelling

De essence bestaat uit een edelstenenelixer die is afgestemd op de energie van Maria. Het edelstenenelixer bevat bronwater met de energie van blauwe calsiet, rozenkwarts en de roze Lemurische laser. Ook bevat de Essence de energie van het water van Lourdes. Hieraan is alcohol toegevoegd voor conservering. Iedere Crystal Angel Essence wordt versterkt door de krachtige werking van bergkristal.

De edelstenen

Blauwe calsiet is een zachtaardige steen die helpt bij herstel en ontspanning en daarom bijdraagt aan spirituele zelfzorg.  Het kalmeert de zenuwen, heft angsten op en laat negatieve emoties los.

De rozenkwarts voegt hier onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede aan toe, kwaliteiten die passen bij Moeder Maria. Het opent je hart voor liefde; om liefde te kunnen ontvangen van anderen en het stimuleert ook de eigenliefde en eigenwaarde. Daarbij wordt negativiteit of negatieve energieën die je bij je draagt, vervangen door liefde en harmonie.

Rozenkwarts helpt om datgene wat je niet kunt veranderen te accepteren. Ook helpt deze steen om jezelf te accepteren in liefde en moedigt je aan om jezelf vergeving te schenken.

De roze Lemurische laser is verbonden met de roze straal die verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn waar Maria deel van uitmaakt. In de genezingstempels van Lemurië werd de roze Lemurische laser gebruikt voor alle vormen van emotionele heling. Dit kristal draagt de kennis en energie bij zich  van de Lemurische genezingstempels.

De roze lemurische laser opent je hart en zowel fysieke als emotionele lichamen vullen zich met liefde. Zo wordt het mogelijk om te handelen vanuit liefde en de waarheid van je hart. Daarnaast worden blokkades in je hartchakra en zonnevlecht geheeld. Je zelfvertrouwen kan groeien en zal het eenvoudiger voor je zijn om de hulp van je Gidsen en de Engelen te ervaren.

De energie van Moeder Maria

Maria omringt je met compassie en mededogen om voor je te zorgen en je te troosten bij pijnlijke en verdrietige gebeurtenissen in je leven.

Je kunt je te allen tijden tot Maria richten in een gebed, in meditatie of door aan haar te denken. Zij steunt je als je Kosmische Moeder.

Daarbij brengt zij zachtheid voor alles wat in jezelf nog (ver)hard is of met ‘de spreekwoordelijke’ muren is omgeven. Je mag opnieuw je kracht gaan ontdekken in het kwetsbaar zijn en je open te stellen voor de liefde die voor jou beschikbaar is. Ze helpt je goed voor jezelf te zorgen, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.

Ook vertegenwoordigt Maria het Goddelijke vrouwelijke. Zij is verbonden met de vrouwelijke Godinnenlijn en vraagt ons om ons opnieuw te verbinden met het vrouwelijke aspect in ons. Op deze manier kunnen we bijdragen aan balans in het mannelijke en vrouwelijke aspect in onszelf en op de aarde.

Laat je inspireren door de vrouwelijke en liefdevolle kracht van Maria als je deze Essence gebruikt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s