Aartsengel Chamuël

Aartsengel Chamuël Essence

Deze engel brengt je liefde, zelfliefde en heling van het hart. Jezelf en zaken terugvinden. Aantrekken van ziels(ge)liefde en dat wat werkelijk bij je hoort.

Samenstelling

De essence bestaat uit een edelstenenelixer die is afgestemd op de energie van Aartsengel Chamuël. Het edelstenenelixer bevat bronwater met de energie van rozenkwarts en morganiet. Hieraan is alcohol toegevoegd voor conservering. Iedere Crystal Angel Essence wordt versterkt door de krachtige werking van bergkristal.

De edelstenen

Rozenkwarts wordt geassocieerd met Aartsengel Chamuël en Morganiet versterkt de kwaliteiten die bij deze Aartsengel horen verder.
Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en hij brengt net als Aartsengel Chamuël oneindige vrede. Deze edelsteen is belangrijk voor het hart en hartchakra en leert je de essentie van liefde kennen. Het werkt helend en openend op dit chakra. Deze steen helpt liefde aantrekken en herstelt harmonie en vertrouwen in bestaande relaties. Het vervangt negatieve energie door positieve, liefdevolle vibraties. Het is op emotioneel vlak een zeer genezende steen.
Morganiet trekt liefde aan en onderhoudt deze. Deze steen versterkt liefdevolle gedachten en gedrag. Het maakte ruimte vrij om te kunnen genieten van het leven. Morganiet werkt ook in op het hartchakra, welke deze reinigt en activeert. Deze edelsteen helpt tegen stress en stress gerelateerde ziekten en brengt rust en kalmte. Het heft blokkades op die de spirituele ontwikkeling blokkeren.

Aartsengel Chamuël

Aartsengel Chamuël is de zeer liefdevolle engel van de roze straal van Goddelijke Liefde. De naam Chamuël betekent: “Hij die God ziet”.
Deze engel helpt ons dan ook het Goddelijke in onszelf zien. Aartsengel Chamuël is de engel van Universele Liefde, en leert ons dat we allereerst onszelf mogen leren liefhebben, voor we werkelijk liefde kunnen delen met een ander.
Stel je open voor een oneindige zachtheid en liefde in ons leven en in ons hart dat is wat Aartsengel Chamuël je brengt. Het hart wordt geheeld en opent zich met behulp van Aartsengel Chamuël.
Het hart is het kompas van de Ziel. Hoe meer we leren aanwezig te zijn in het hart, hoe makkelijker we kunnen leven vanuit onze Ziel.
Ook is het hart een geweldig spiritueel instrument van transmutatie. Alles wat we in ons hart opnemen, kunnen we transformeren met de universele liefde.
Aartsengel Chamuël brengt je vrede wanneer je dit nodig hebt. Hij helpt je jouw liefdesleven te verbeteren, inclusief je zelfliefde. Ook helpt hij je vinden wat je nodig hebt, inclusief een zielsgeliefde. Tot slot kan Aartsengel Chamuël je helpen om zielenfragmenten die je in dit leven of vorige levens verloren bent geraakt, terug te brengen en te helen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s