Engelendolfijn

Engelendolfijn Essence

Deze Essence brengt vreugde, plezier, meegaan met de stroom van het leven, flow, synchroniciteit, verbondenheid met al wat leeft.

Samenstelling

De essence bestaat uit een edelstenenelixer die is afgestemd op de energie van de Engelendolfijnen. Het edelstenenelixer bevat bronwater met de energie van larimar. Hieraan is alcohol toegevoegd voor conservering. Iedere Crystal Angel Essence wordt versterkt door de krachtige werking van bergkristal.

De edelsteen

De larimar is een zeer spirituele steen die nieuwe dimensies kan openen en de ontwikkeling van de aarde een extra impuls geeft. Hij straalt vrede, rust en liefde uit en zorgt voor een gemakkelijke meditatieve toestand. De steen verhoogt het bewustzijn en harmoniseert lichaam en ziel.
Larimar wordt ook wel de engelensteen genoemd en zowel de steen als de dolfijnen worden geassocieerd met de beschaving van Atlantis. In larimar ziet men vaak dolfijnen en engelen in de aders van de steen.
Larimar is een steen voor Aarde heling en het helpt de innerlijke wijsheid vergroten en uiterlijke manifestatie versterken. Het is een steen die de gemoedstoestand verlicht en inspiratie brengt.

De energie van de Engelendolfijn

De Engelendolfijnen bezitten dezelfde pure energie als de engelen van Licht. Ze zijn geïncarneerde Engelen, afkomstig uit de engelenhiërarchie. Ze bevatten de energie van Atlantis en ze zijn op Aarde om de spirituele wijsheid van Atlantis op de juiste tijd vrij te geven.
Tijdens het vervaardigen van de spray gaven de Engelendolfijnen aan dat zij fungeren als Overzielen voor de dolfijnen en hen liefde en vreugde sturen om hen te steunen in hun taak op aarde.
Dolfijnen en engelendolfijnen helpen ons te leven in synchroniciteit, en mee te gaan met de stroom of flow van het leven.
De engelendolfijnen raken ons hart met hun energetische vleugels om ons te openen voor vreugde, speelsheid en wijsheid.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s