Witte Walvis

Witte Walvis Essence

Deze Essence brengt éénheidsbewustzijn, liefde, integriteit, transparantie. Loslaten wat je niet langer dient, in je ware kracht gaan staan, je hoogst mogelijke pad lopen.

Samenstelling

De essence bestaat uit een edelstenenelixer die is afgestemd op de energie van de Witte Walvis. Het edelstenenelixer bevat bronwater met de energie van cyaniet.. Hieraan is alcohol toegevoegd voor conservering. Iedere Crystal Angel Essence wordt versterkt door de krachtige werking van bergkristal.

De edelsteen

De cyaniet is een uitstekende steen voor afstemming en meditatie. Het werkt kalmerend en is een zeer krachtige overdrager en versterker van hoge energieën. Deze steen aardt spirituele vibraties en brengt spirituele integriteit tot stand. Het brengt de chakra’s en verfijnde lichamen op één lijn en herstelt de levenskracht van het lichaam.
Op psychisch en emotioneel vlak helpt deze steen de waarheid uit te spreken en angsten en blokkades te doorbreken. Het keelchakra wordt geopend en de weg wordt vrijgemaakt naar spirituele waarheid. De cyaniet ruimte blokkades op en brengt verheldering waar verwarring aanwezig is. Ook karma wordt makkelijker losgelaten. Deze steen helpt contact maken met hogere dimensies en spirituele gidsen.

De energie van de Witte Walvis

Wanneer zich witte dieren manifesteren op aarde, is dit een teken van hoop. Deze prachtige dieren dragen het Christusbewustzijn in zich en brengen kosmische liefde. Zij herinneren ons aan de zuiverheid van de ziel en de roep om deze in het leven neer te zetten.
De Witte Walvis vraagt ons moedig te zijn en angsten te laten gaan, zodat er ruimte komt voor het toelaten van (kosmische) liefde. Op deze manier zullen we ons bewustzijn vergroten en helpen we de walvissen in het creëren van een beschermende, helende matrix rondom onze schitterende planeet.
De Witte Walvis helpt ons bij het besef dat wij allen één zijn. Wij zijn een onderdeel van dezelfde eenheid. Vanuit dit weten, kunnen we niet anders dan leven met elkaar op integere, liefdevolle en respectvolle wijze.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s