Regenboogbrug

Regenboogbrug Essence

Helpt en geeft steun tijdens overgangsfasen; ascentie, geboorte, sterven en rouw. Bij verlies van een dier. Geeft hoop in donkere tijden en brengt licht.

Regenboogbrug bewandelen

Bij het gebruik van de spray kun je je in gedachten de regenboogbrug voorstellen en er als het ware over heenlopen. Voel welke belemmeringen en angsten je tegenkomt en vraag de Engelen van de regenboogbrug  je te helpen om werkelijk het oude los te laten en het prachtige nieuwe toegemoet te treden. Iedere stap op de regenboogbrug brengt je dichterbij jezelf, je stralende kern die verbonden is met de Bron.

Samenstelling

De essence bestaat uit een edelstenenelixer die is afgestemd op de energie van de Regenboogbrug. Het edelstenenelixer bevat bronwater met de energie van Angel aura kwarts, Lithiumkwarts, Kyaniet en Danburiet. Hieraan is alcohol toegevoegd voor conservering. Iedere Crystal Angel Essence wordt versterkt door de krachtige werking van bergkristal.

De edelstenen

De edelestenen die voor deze  spray gebruikt zijn helpen om in contact te komen met de engelen die kunnen helpen bij de  overgangsfase waarin je je bevindt. De Engelen brengen hun boodschappen om je te ondersteunen en bevorderen de spirituele inzichten die je in deze tijd verder zullen helpen.

De edelstenen verzachten en kalmeren de gemoedstoestand, en helpen situaties te accepteren. Daarnaast stimuleren zij het het  aangaan van veranderingen.

Bij de overgang van het aardse leven naar gene zijde worden zorgen en angsten weggenomen en komt er harmonie, vrede en sereniteit. Voor de nabetaanden bieden de edelstenen hoop, troost en verlichting bij hun rouwproces.

De edelstenen zorgen voor reiniging van het fysieke, emotionele en lichtlichaam;  karma,  entiteiten, illusies,  boosheid en stress worden losgelaten. Zo wordt het eenvoudiger om de stappen te zetten die nodig zijn om de veranderingen die je in je leven wenst, aan te gaan.

Energie van de regenboogbrug

De regenboogbrug is de brug die het aardse leven verbindt met de Bron.  De Engelen van de regenboogbrug helpen mensen die zich in een overgangstijd bevinden.  In deze overgangstijd wordt    “ het oude en vertrouwde” losgelaten en komt er ruimte voor “het nieuwe en onbekende”. De spray helpt om in vertrouwen het prachtige nieuwe te verwelkomen. Net zoals we aan het einde van de regenboog de gouden ketel kunnen vinden.

De Engelen van de regenboogbrug helpen stervenden over de regenboogbrug te gaan en het aardse leven los te laten. Dit kunnen zowel geliefde mensen als dieren, bomen en planten zijn. En ook voor degenen die rouwen brengt de spray hoop en verlichting. En ook kun je denken aan geboortes waar zowel de baby als de ouders zich in een nieuwe fase van hun leven bevinden.

En nu, in 2012  bereidt de aarde zich verder voor  op het  leven vanuit het hart en het kristal helder zijn. De spray kunnen we gebruiken om het vissentijdperk los te laten en het aquariustijdperk binnen te gaan!

Deze spray zal je helpen om vol ver-trouwen de regenboogbrug over te gaan!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s